Everything about بسته بندی اثاثیه منزل

پس شما از اموال پدربزرگتان در قالب جانشینی پدرتان ارث نخواهید برد.مگر اینکه پدرتان پیدا شود که در این فرض اموال به خودش به ارث میرسد.

دایی مادرم حدود ۳۰سال پیش فوت شدند ک ایشان فرزندی نداشتند، اما همسرشان در قید حیات هستند. ایشان دوخواهر داشتند یک خواهر که مادربزرگ بنده بودند که از پدرومادر مشترک بودند ب همراه یک خواهر که فقط از مادر مشترک بودند.خواهری که از مادر مشترک بودند فرزندی نداشتند و حدود ۷سال پیش فوت کردنداما برادر و خواهر ناتنی از پدر مشترک به عنوان ورثه دارند که همگی در قید حیات هستند.

نگفته اید که پدربزرگ پدری یا مادری اما در هر حال اگر پدربزرگ مادری باشد یک سوم ارث می برد و اگر پدربزرگ پدری باشد دو سوم.مابقی اموال هم به خواهر می رسد.

اگر جد یا جده ابی (پدری) و جد یا جده امی (مادری) باهم باشند ثلث (یک سوم) ترکه به جد (پدر بزرگ) یا جده (مادربزرگ) امی (مادری) می رسد و در صورت تعدد اجداد امی آن ثلث (یک سوم) بین آنها بالسویه تقسیم می شود و دوثلث (یک سوم) دیگر به جد یا جده ابی می رسد و در صورت تعدد، حصه ذکور (آقایان) از آن دو ثلث دو برابر حصه اناث (خانم ها) خواهد بود.

اگر اجداد (پدربزرگها) و جدات (مادربزرگها) متعدد باشند در صوری که ابی (پدری) باشند ذکور (آقایان) دو برابر اناث (خانم ها) می برند و اگر همه امی (مادری) باشند بین آنها مساوی تقسیم می گردد.

با سلام . لطفا بنده را راهنمایی کنید اگر بعد از فوت پدر بزرگ مادری ، ارثی به here مادر داده نشده باشد ، چگونه می توان آن را پیگیری کرد .

حالا کار به دادگاه کشیده ولی قاضی انگار قبول نداره که باید با وصیت نامه تقسیم ترکه بشه،چیکار میشه کرد؟امکان داره که اجرای احکام وصیت نامه رو بخواد و طبق اون تقسیم کننن؟؟

سلام.خیر این خانم و فرزندان او هیچ ارثی از پدر شما نخواهند برد.

در این صورت اولاد اولاد (نوه) قائم مقام اولاد می شود و با هر یک از ابوین (پدر و مادری) که زنده باشد ارث می برد.

الان باید چکارکنیم که توافقی فرزندان هر مادر خانه شان بینشان تقسیم شود.یعنی فرزندان مادر اول به خانه آن برادران دخالت نداشته باشند و برعکس

لازم به ذکر است اخوه ابوینی و اخوه ابی هیچ کدام اخوه امی را از ارث محروم نمی کنند.

در تقسیم  پنج سدس (یک ششم) و یا دو ثلث (یک سوم) که از حصه اعمام (عمو و عمه ها) باقی می ماند بین اعمام ابوینی عمه ها و عموهای پدر و مادری) یا ابی (پدری) حصه ذکور (آقایان) دو برابر اناث (خانم ها) خواهد بود.

ولی در عمل راه ها و ترفندهایی برا ی جلوگیری از ارث بردن ورثه بعد از فوت متوفی وجود دارد مثل انتقال مال در زمان حیات یا صلح عمری یا وقف.

مقررات ارث آمره هستند و بر خلاف آنها نمی شود توافق کرد.یعنی چنین نیست که فردی بتواند در زمان حیات خود میزان ارث ورثه را کم یا زیاد کند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *